המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס את כל 4 סוגי הגבינות לקערה, להוסיף את האורגנו ,המלח והפלפל.
לערבב את כח מצרכי הרוטב לתערובת אחידה.
לסדר את דפי הלזניה בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולמרוח מעל שכבה של גבינות בעובי של כ-2 ס"מ ומעל זה יש אפשרות לפזר פטריות קצוצות או בטטה .
חוזרים על הפעולה פעם נוספת.
בפעם השלישית מכסים בדפי לזניה ומעל יוצקים את רוטב העגבנות.
מפזרים את גבינת המוצרלה המגורדת וסוגרים את התבנית בניר כסף,
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 45 דקות.
מורידים את נייר הכסף ואופים 15 דקות נוספות על מנת שהגבינה המגורדת תקבל צבע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0