המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקמח, השמרים הפושרים, המלח והסוכר עד ליצירת בלילה אחידה וסמיכה הדומה לבלילת פנקייק.
מכניסים את הבלילה למקרר ללילה שלם כדי שתתפח.
בעזרת מצקת קטנה יוצקים את הבלילה המוכנה למחבת קרה בערך בעובי חצי ס"מ.
כאשר נוצרות הבועות הספוגיות והחלק התחתון חום זהבהב זה אומר שהלחוח מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0