מערבבים היטב את כל החומרים עד שמתקבל בצק רטוב מאוד.
שלב 2
0 דקות
מרפדים תבנית מאורכת ("אינגליש קייק") באורך כ-30 ס"מ בנייר אפייה ויוצקים פנימה את התערובת.
שלב 3
0 דקות
אם רוצים לחם עם קרום רך, יוצקים מעל כיכר הלחם מעט שמן זית ומורחים. אם רוצים לחם עם קרום קשה ופריך, מחליפים את השמן במים (וחוזרים על ההברשה במים באמצע האפייה).
שלב 4
0 דקות
אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהלחם משחים.
שלב 5
0 דקות
מוציאים מהתנור וממתינים לפחות רבע שעה לפני שפורסים (אחרת הלחם יתפורר בעת הפריסה).
שלב 1
מתוך
5
מערבבים היטב את כל החומרים עד שמתקבל בצק רטוב מאוד.
שלב 2
מתוך
5
מרפדים תבנית מאורכת ("אינגליש קייק") באורך כ-30 ס"מ בנייר אפייה ויוצקים פנימה את התערובת.
שלב 3
מתוך
5
אם רוצים לחם עם קרום רך, יוצקים מעל כיכר הלחם מעט שמן זית ומורחים. אם רוצים לחם עם קרום קשה ופריך, מחליפים את השמן במים (וחוזרים על ההברשה במים באמצע האפייה).
שלב 4
מתוך
5
אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהלחם משחים.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים מהתנור וממתינים לפחות רבע שעה לפני שפורסים (אחרת הלחם יתפורר בעת הפריסה).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0