המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה את הקמה, השמן והמים ולשים עד להיווצרות בצק.
מכסים במגבת וממתינים כ-60 דקות להתפחה.
מלהיטים מחבת עם מעט שמן.
מוסיפים את הבצל, הגזר והבטטה ומאדים. *ניתן להמיר את הבטטות ב-2 תפוחי אדמה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הבשר ומערבבים.
מוסיפים את התימין, מלח פלפל ופפריקה וממשיכים לערבב עד שהבשר מוכן.
מוסיפים את הטחינה ומערבבים.
מכבים את האש ונותנים לבשר להתקרר.
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
כאשר הבשר קר מוסיפים אותו לקערה עם הבצק ולשים את הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
משטחים בתבנית משומנת ואופים 45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0