מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים ולשים היטב לקבלת בצק אחיד. מכסים ומתפיחים 60 דקות.
שלב 2
10 דקות
מעבירים למשטח עבודה מקומח ולשים 10 דקות (זה ייראה כמו נצח אבל נא לא לתחמן. אפשר להזעיק את בני הבית לעזרה. לישה ארוכה ויסודית היא המפתח ללחם טוב). במהלך הלישה מוסיפים מדי פעם עוד קמח כדי שהבצק לא יידבק. בסך הכל הבצק "ידרוש" בין חצי לשלושת רבעי כוס קמח.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ויוצרים מהם כיכרות עגולות או שמניחים בתבניות אינגליש קייק גדולות (אם משתמשים בתבניות אינגליש קייק חד-פעמיות יש להשתמש בשלוש, כי הן די קטנות). בסכין חדה, חורצים 3-4 חתכים אלכסוניים בעומק של 5 ס"מ בכל כיכר.
שלב 4
60 דקות
מתפיחים עוד 60 דקות.
שלב 5
0 דקות
בינתיים מחממים את התנור ל-250 מעלות (חום גבוה).
שלב 6
15 דקות
מניחים על תחתית התנור תבנית עמוקה ובה שתי כוסות מים רותחים. על הרשת שבמרכז התנור מניחים את התבניות עם כיכרות הלחם התפוחות. אופים כך 15 דקות.
שלב 7
30 דקות
מוציאים את תבנית המים מהתנור, מנמיכים חום ל-180 מעלות (חום בינוני) ואופים עוד 30 דקות.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים ולשים היטב לקבלת בצק אחיד. מכסים ומתפיחים 60 דקות.
שלב 2
מתוך
7
מעבירים למשטח עבודה מקומח ולשים 10 דקות (זה ייראה כמו נצח אבל נא לא לתחמן. אפשר להזעיק את בני הבית לעזרה. לישה ארוכה ויסודית היא המפתח ללחם טוב). במהלך הלישה מוסיפים מדי פעם עוד קמח כדי שהבצק לא יידבק. בסך הכל הבצק "ידרוש" בין חצי לשלושת רבעי כוס קמח.
שלב 3
מתוך
7
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ויוצרים מהם כיכרות עגולות או שמניחים בתבניות אינגליש קייק גדולות (אם משתמשים בתבניות אינגליש קייק חד-פעמיות יש להשתמש בשלוש, כי הן די קטנות). בסכין חדה, חורצים 3-4 חתכים אלכסוניים בעומק של 5 ס"מ בכל כיכר.
שלב 4
מתוך
7
מתפיחים עוד 60 דקות.
שלב 5
מתוך
7
בינתיים מחממים את התנור ל-250 מעלות (חום גבוה).
שלב 6
מתוך
7
מניחים על תחתית התנור תבנית עמוקה ובה שתי כוסות מים רותחים. על הרשת שבמרכז התנור מניחים את התבניות עם כיכרות הלחם התפוחות. אופים כך 15 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים את תבנית המים מהתנור, מנמיכים חום ל-180 מעלות (חום בינוני) ואופים עוד 30 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0