המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים דבש ושמרים עם 520 מ"ל מים (2 כוסות + 1 כף).
בקערה אחרת מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים את תערובת השמרים. מוסיפים ביצה ושמן ומערבבים יחד ליצירת בצק.
לשים את הבצק כעשר דקות, מניחים בקערה משומנת ומכסים. מניחים לתפוח כשעה וחצי.
מעצבים את הבצק לשתי ככרות או חלות ומניחים בתבנית לחם או על תבנית שטוחה. מכסים ומתפיחים עוד כ-45 דק'.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
אופים כ-40 דקות עם אדים (מניחים כלי עם מים בתחתית התנור או מרססים מעט מים לחלל התנור).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0