המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל חומרי הבצק למעט הזיתים והגבינה ומשהים להתפחה כשעתיים.
מוציאים אוויר מהבצק ומוסיפים את הזיתים. לשים היטב ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את עצמו.
מרדדים לעלה צלבני ובפנים שמים את הגבינה הבולגרית ואת הטימין ויוצרים כיכר.
שמים את הכיכר בתבנית ומשהים להתפחה של שעה.
חורצים בכיכר 4 חריצים אלכסוניים ואופים כחמישים דק' ב-200 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0