עושים גומה במרכז הקערה עם החומרים היבשים, ושופכים פנימה את החומרים הרטובים. מערבבים עד שמתאחד.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את התערובת לתוך התבנית המשומנת ואופים במשך 65 דק'. מוכן כשנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
שלב 6
1 דקות
לפני ההגשה מקררים מעט ועוטפים בניילון נצמד או נייר כסף. כדאי לתת ללחם לעמוד לילה שלם לפני ההגשה.
ניתן להמיר את החמאה בחצי כוס שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה (אפשר תבנית חד פעמית).
עושים גומה במרכז הקערה עם החומרים היבשים, ושופכים פנימה את החומרים הרטובים. מערבבים עד שמתאחד.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים את התערובת לתוך התבנית המשומנת ואופים במשך 65 דק'. מוכן כשנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
שלב 6
מתוך
6
לפני ההגשה מקררים מעט ועוטפים בניילון נצמד או נייר כסף. כדאי לתת ללחם לעמוד לילה שלם לפני ההגשה.
ניתן להמיר את החמאה בחצי כוס שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0