המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה (אפשר תבנית חד פעמית).
מערבבים את קמח האורז, קמח הטפיוקה, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
לוקחים קערה אחרת ומקציפים בה ביצה וחמאה.
עושים גומה במרכז הקערה עם החומרים היבשים, ושופכים פנימה את החומרים הרטובים. מערבבים עד שמתאחד.
יוצקים את התערובת לתוך התבנית המשומנת ואופים במשך 65 דק'. מוכן כשנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
לפני ההגשה מקררים מעט ועוטפים בניילון נצמד או נייר כסף. כדאי לתת ללחם לעמוד לילה שלם לפני ההגשה. ניתן להמיר את החמאה בחצי כוס שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0