המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לנפות קמח בקערה עם כל החומרים.
להוסיף בהדרגה מים לקבלת בצק אחיד. אם יבש להוסיף מים, ואם רטוב להוסיף קמח. ללוש עשר דקות, ולתת לבצק לתפוח עשר דקות.
להוציא את האוויר ולעצב לצורה רצויה.
להתפיח שעתיים עד להכפלת הנפח.
להכניס לתנור שחומם 200 מעלות, להוריד ל-180 מעלות ולאפות 40 דקות.
ניתן להמיר את זרעי הקימל בשומר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0