הכנת הבצק: שמים את כל החומרים במיקסר ומעבדים לבצק נוקשה. אם חסר מים, מוסיפים בהדרגה רק עד שהחומרים מתגבשים לבצק.
שלב 2
0 דקות
מוציאים למשטח מקומח ולשים כ-3 דקות. מגלגלים במעט שמן ומניחים בקערה להתפחה עד להכפלת הנפח (זה ייקח בערך כשעה).
שלב 3
0 דקות
לשים שוב, מחלקים לשני כדורים, ומתפיחים שוב חצי שעה.
שלב 4
0 דקות
הכנת המילוי: מזהיבים את הבצלים בשמן. מוסיפים שום ומטגנים עוד חצי דקה. מסירים מהאש ומוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מרדדים את הבצק לשני עיגולים. מניחים עיגול אחד על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, ומורחים במילוי למעט סנטימטר בשוליים. מפזרים מעל את פלחי הביצים הקשות ואת השומן (שומן כבש, או קוביות קטנות של מרגרינה).
שלב 6
0 דקות
מניחים את עיגול הבצק השני מעל, ומהדקים את השוליים היטב בצביטות.
שלב 7
0 דקות
מורחים במים (לקבלת לחם שחום ופריך), בביצה, או שמן (לקבלת לחם זהוב ורך). אופים בחום של 220 מעלות כ-25 דק', עד שהלחם עשוי. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
הכנת הבצק: שמים את כל החומרים במיקסר ומעבדים לבצק נוקשה. אם חסר מים, מוסיפים בהדרגה רק עד שהחומרים מתגבשים לבצק.
שלב 2
מתוך
7
מוציאים למשטח מקומח ולשים כ-3 דקות. מגלגלים במעט שמן ומניחים בקערה להתפחה עד להכפלת הנפח (זה ייקח בערך כשעה).
שלב 3
מתוך
7
לשים שוב, מחלקים לשני כדורים, ומתפיחים שוב חצי שעה.
שלב 4
מתוך
7
הכנת המילוי: מזהיבים את הבצלים בשמן. מוסיפים שום ומטגנים עוד חצי דקה. מסירים מהאש ומוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
7
מרדדים את הבצק לשני עיגולים. מניחים עיגול אחד על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, ומורחים במילוי למעט סנטימטר בשוליים. מפזרים מעל את פלחי הביצים הקשות ואת השומן (שומן כבש, או קוביות קטנות של מרגרינה).
שלב 6
מתוך
7
מניחים את עיגול הבצק השני מעל, ומהדקים את השוליים היטב בצביטות.
שלב 7
מתוך
7
מורחים במים (לקבלת לחם שחום ופריך), בביצה, או שמן (לקבלת לחם זהוב ורך). אופים בחום של 220 מעלות כ-25 דק', עד שהלחם עשוי. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0