מעבירים את כל החומרים לקערת מיקסר עם וו לישה. לשים במהירות בינונית למשך 10-12 דקות עד שמתקבל בצק חלק. הבצק מתגבש מהר מאוד וזה בסדר, אך יש להמשיך את הלישה עד תום הזמן.
שלב 2
0 דקות
מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח למשך 10 דקות.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים, מעצבים כל חלק לכיכר בצורה הרצויה ומניחים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפיה.
שלב 4
0 דקות
מכסים את הבצק במגבת לחה או ניילון נצמד ומשאירים אותו לתפוח במקום חמים במשך כשעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
שלב 5
0 דקות
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ושמים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים ליצירת לחות.
שלב 6
0 דקות
לפני האפייה מברישים מעט מים מעל פני הכיכרות.
שלב 7
0 דקות
מורידים את החום בתנור ל-180 מעלות, ומכניסים את הלחם לאפיה במשך כ-50 דקות או עד שהלחם מקבל קרום זהוב.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את הלחם מן התנור, משחררים מהתבנית, מניחים על גבי רשת ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות ב-180 מעלות. מוציאים, ומשאירים על הרשת לצינון.
שלב 1
מתוך
8
מעבירים את כל החומרים לקערת מיקסר עם וו לישה. לשים במהירות בינונית למשך 10-12 דקות עד שמתקבל בצק חלק. הבצק מתגבש מהר מאוד וזה בסדר, אך יש להמשיך את הלישה עד תום הזמן.
שלב 2
מתוך
8
מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח למשך 10 דקות.
שלב 3
מתוך
8
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים, מעצבים כל חלק לכיכר בצורה הרצויה ומניחים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפיה.
שלב 4
מתוך
8
מכסים את הבצק במגבת לחה או ניילון נצמד ומשאירים אותו לתפוח במקום חמים במשך כשעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
שלב 5
מתוך
8
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ושמים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים ליצירת לחות.
שלב 6
מתוך
8
לפני האפייה מברישים מעט מים מעל פני הכיכרות.
שלב 7
מתוך
8
מורידים את החום בתנור ל-180 מעלות, ומכניסים את הלחם לאפיה במשך כ-50 דקות או עד שהלחם מקבל קרום זהוב.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים את הלחם מן התנור, משחררים מהתבנית, מניחים על גבי רשת ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות ב-180 מעלות. מוציאים, ומשאירים על הרשת לצינון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0