המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבלים במיקסר עם וו לישה קמח שמרים, סוכר ו-1.5 כוסות מים, פחות כף אחת.
מוסיפים מלח, בהדרגה, ולפי הצורך את יתרת המים.
לשים במשך 7-6 דקות, עד לקבלת בצק דליל ודביק.
מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה.
מחממים תנור ל-220 מעלות ומניחים בתוכו תבנית עם חלוקי נחל לחימום.
מחלקים את הבצק ל-12, או ל-6 חלקים שווים (נעזרים במעט קמח כי הבצק דביק), מעצבים ומשטחים מעט על משטח מקומח היטב.
מניחים לכמה דקות כדי לתת לבצק הזדמנות לחזור לתפיחה, רק עד שהתנור חם מספיק.
מניחים את יריעות הבצק בזהירות על חלוקי הנחל הלוהטים.
אופים 20-15 דקות עד שהפרנות מזהיבות יפה גם בתחתית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0