המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבלים עם וו לישה.
מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים 10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
חובטים בבצק להורדת אוויר ומחלקים לחמישה עד שישה כדורים.
עם ידיים משומנות ועל משטח מקומח משטחים כל כדור לעובי של 2 ס"מ לערך, מפזרים קמח ומניחים בצד להתפחה תחת מגבת במגבת.
לקחת תבנית אפייה ולהניח בה חלוקי נחל או אבן שמוט. לחמם את האבן בתנור 20 דק' בחום של 220 מעלות.
כשהלחם מכפיל את נפחו להניח על גבי חלוקי הנחל או אבן השמוט למשך 10 דקות או עד שהלחם משחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0