המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את כל החומרים.
ללוש הכל יחד 5 דק'.
להניח לתפיחה במקום חמים עד שהבצק יכפיל את נפחו.
לאחר שהבצק תפח, ללוש אותו בידיים ולעשות ממנו צורת כיכר עגולה.
לקחת מספריים חדות ולעשות חיתוכים בזווית של 45 מעלות אחד ליד השני.
למרוח את הלחם בעדינות (כדי לא לפגוע בקוצים) חלמון מעורבב עם 2 כפות חלב.
להתפיח במקום חמים עד שהלחם יכפיל את נפחו. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ 30 דקות .
להעביר את הלחם לקירור על גבי רשת. רצוי לכסות את הלחם עם מגבת עד לקירור מלא על מנת לשמור על רכותו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0