המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים ולשים היטב את כל חומרי הבצק בקערה. מתקבל בצק דביק ורטוב.
מעבירים למשטח מקומח ולשים 5 דקות. במהלך הלישה הבצק "ישתה" עוד כחצי כוס קמח (אפשר להשתמש בלבן או מלא, מה שמעדיפים).
מגלגלים לכדור ומעבירים לקערה עם שתי כפות שמן. מגלגלים בשמן ומתפיחים 60 דקות.
לשים את הבצק שוב ואז מגלגלים לנקניק, ומניחים בתבנית אינגליש קייק מאורכת המרופדת בנייר אפייה. מתפיחים 30 דקות.
אם רוצים קרום רך ומבריק, מברישים בביצה וזורים שומשום. אם רוצים קרום פריך, מברישים במים. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, 60 דקות.
לפני הפריסה נותנים ללחם לנוח לפחות 10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0