בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את השמן (ניתן להמיר את השמן במרגרינה או חמאה מומסות באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הביצה והשמנת ומערבבים היטב. התוצאה היא עיסה נוזלית עד נוזלית מאוד, לא להיבהל.
שלב 3
3 דקות
יוצקים לתבנית אינגליש קייק (משומנת, אם זו תבנית סיליקון - לא לשמן).
שלב 4
40 דקות
אופים בחום של 170 מעלות, בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
שלב 5
0 דקות
ייתכנו שינוים במשך האפייה, תבדקו לאחר 30 דק'.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את השמן (ניתן להמיר את השמן במרגרינה או חמאה מומסות באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הביצה והשמנת ומערבבים היטב. התוצאה היא עיסה נוזלית עד נוזלית מאוד, לא להיבהל.
שלב 3
מתוך
5
יוצקים לתבנית אינגליש קייק (משומנת, אם זו תבנית סיליקון - לא לשמן).
שלב 4
מתוך
5
אופים בחום של 170 מעלות, בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
שלב 5
מתוך
5
ייתכנו שינוים במשך האפייה, תבדקו לאחר 30 דק'.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0