המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טוחנים מחצית מכמות התירס בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה. אפשר להיעזר בטיפה ממי השימורים.
מעבירים לקערה יחד עם יתרת התירס וחמאה ממומסת.
טורפים את הביצים עם הסוכר, מקפלים לתערובת התירס, מפזרים קמח ומקפלים בעדינות מהדפנות למרכז.
מברישים מחבת או סיר כבד בטיפה חמאה/שמן ויוצקים את תערובת התירס.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-55 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0