המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן זית, עד לתחילת הזהבה ומוסיפים את הבשר. מטגנים כעשרים דקות, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הרסק וכוס מים.
ממשיכים לבשל כ-20 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
שמים את כל חומרי הבצק במיקסר למעט המלח, מעבדים לבצק חלק כ-10 דק', ומוסיפים את המלח.
מניחים להתפחה במקום חמים כשעה עד להתפחת הבצק.
מחלקים את הבצק לעשרים כדורים ומניחים ל-20 דק' להתפחה נוספת.
מרדדים כל כדור לעלה עגול.
שמים את חומרי המלית מעל ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות . בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0