להכנת הלחמניות:
בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל מצרכי הלחמניות ולשים את הבצק למשך 8-10 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כשעה.
לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים, מומלץ לחלק ל-50 גרם כל לחמנייה.
מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור.
מתפיחים שוב את הלחמניות למשך כ-40 דקות עד שעה.
שלב 2
10 דקות
מחממים מחבת היטב על הכיריים. ומשמנים אותה היטב עם כפית שמן, בעזרת מברשת או נייר.
מניחים את כדורי הבצק ומטגנים רק מצד אחד למשך 3 דקות או עד הזהבה. כמה שנכנס במחבת - (בכל פעם 100 מ"ל מים בלי קשר לכמות הלחמניות שנכנסות למחבת)
שופכים את המים לתוך המחבת ומכסים במכסה.
מבשלים על להבה גבוהה למשך כ-5 דקות או עד שכל המים מצטמצמים.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הלחמניות למשך 3 דקות נוספות, עד שכל הנוזלים יתאדו לגמרי והלחמניות יאפו במלואן.
שלב 3
5 דקות
להכנת המילוי:
מחממים את שאריות הבשר, מפרקים אותו ומערבבים עם סויה וטריאקי.
להכנת הלחמניות:
בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל מצרכי הלחמניות ולשים את הבצק למשך 8-10 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כשעה.
לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים, מומלץ לחלק ל-50 גרם כל לחמנייה.
מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור.
מתפיחים שוב את הלחמניות למשך כ-40 דקות עד שעה.
שלב 2
מתוך
4
מחממים מחבת היטב על הכיריים. ומשמנים אותה היטב עם כפית שמן, בעזרת מברשת או נייר.
מניחים את כדורי הבצק ומטגנים רק מצד אחד למשך 3 דקות או עד הזהבה. כמה שנכנס במחבת - (בכל פעם 100 מ"ל מים בלי קשר לכמות הלחמניות שנכנסות למחבת)
שופכים את המים לתוך המחבת ומכסים במכסה.
מבשלים על להבה גבוהה למשך כ-5 דקות או עד שכל המים מצטמצמים.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הלחמניות למשך 3 דקות נוספות, עד שכל הנוזלים יתאדו לגמרי והלחמניות יאפו במלואן.
שלב 3
מתוך
4
להכנת המילוי:
מחממים את שאריות הבשר, מפרקים אותו ומערבבים עם סויה וטריאקי.
הערות 1