המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הלחמניות: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל מצרכי הלחמניות ולשים את הבצק למשך 8-10 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כשעה. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים, מומלץ לחלק ל-50 גרם כל לחמנייה. מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור. מתפיחים שוב את הלחמניות למשך כ-40 דקות עד שעה.
מחממים מחבת היטב על הכיריים. ומשמנים אותה היטב עם כפית שמן, בעזרת מברשת או נייר. מניחים את כדורי הבצק ומטגנים רק מצד אחד למשך 3 דקות או עד הזהבה. כמה שנכנס במחבת - (בכל פעם 100 מ"ל מים בלי קשר לכמות הלחמניות שנכנסות למחבת) שופכים את המים לתוך המחבת ומכסים במכסה. מבשלים על להבה גבוהה למשך כ-5 דקות או עד שכל המים מצטמצמים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הלחמניות למשך 3 דקות נוספות, עד שכל הנוזלים יתאדו לגמרי והלחמניות יאפו במלואן.
להכנת המילוי: מחממים את שאריות הבשר, מפרקים אותו ומערבבים עם סויה וטריאקי.
להרכבת הבאנים: מורחים איולי או מיונז, כוסברה טרייה, צ'ילי חריף, חסות וירקות שאוהבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2