המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת המערבל שמים את הקמח, ביצה וחלב ומערבלים במהירות בינונית כ - 2 דקות.
מוסיפים מלח, סוכר, שמן זית וחמאה ואת התוספת שבחרתם וממשיכים לערבל במהירות בינונית כ - 5 דקות. במקום העירית ניתן לשלב 2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים ב - 3 כפות שמן עד להזהבה יפה | 1/2 צרור בזיליקום שטוף וקצוץ דק.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים את הבצק כדי שהשמן יעטוף אותו מכל הצדדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
יוצרים 12 כדורים שווים בגודלם ומניחים על נייר אפייה (ניתן להניח בתוך תבנית מאפינס).
מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום או קצח או פרג.
מתפיחים כחצי שעה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ - 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0