בקערת המערבל שמים את הקמח, ביצה וחלב ומערבלים במהירות בינונית כ - 2 דקות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים מלח, סוכר, שמן זית וחמאה ואת התוספת שבחרתם וממשיכים לערבל במהירות בינונית כ - 5 דקות.
במקום העירית ניתן לשלב 2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים ב - 3 כפות שמן עד להזהבה יפה | 1/2 צרור בזיליקום שטוף וקצוץ דק.
שלב 3
60 דקות
מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים את הבצק כדי שהשמן יעטוף אותו מכל הצדדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
שלב 4
0 דקות
יוצרים 12 כדורים שווים בגודלם ומניחים על נייר אפייה (ניתן להניח בתוך תבנית מאפינס).
שלב 5
0 דקות
מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום או קצח או פרג.
שלב 6
30 דקות
מתפיחים כחצי שעה.
שלב 7
20 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ - 20 דקות.
שלב 1
מתוך
7
בקערת המערבל שמים את הקמח, ביצה וחלב ומערבלים במהירות בינונית כ - 2 דקות.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים מלח, סוכר, שמן זית וחמאה ואת התוספת שבחרתם וממשיכים לערבל במהירות בינונית כ - 5 דקות.
במקום העירית ניתן לשלב 2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים ב - 3 כפות שמן עד להזהבה יפה | 1/2 צרור בזיליקום שטוף וקצוץ דק.
שלב 3
מתוך
7
מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים את הבצק כדי שהשמן יעטוף אותו מכל הצדדים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
שלב 4
מתוך
7
יוצרים 12 כדורים שווים בגודלם ומניחים על נייר אפייה (ניתן להניח בתוך תבנית מאפינס).
שלב 5
מתוך
7
מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום או קצח או פרג.
שלב 6
מתוך
7
מתפיחים כחצי שעה.
שלב 7
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ - 20 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0