מערבבים את כל החומרים היבשים ואח"כ מוסיפים את הרטובים. לשים 10 דקות לבצק מעט דביק, אך נוח לעבודה. מכסים להתפחה של שעה עד שעה וחצי ובינתיים מכינים את המילוי.
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת תוך כדי ערבוב, מוסיפים גזר ופטריות וממשיכים לערבב. מוסיפים את הטחון מן הצומח ומפוררים אותו במחבת, מוסיפים תבלינים עם מעט מאוד מים ומבשלים מעט עם מכסה סגור, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
שלב 3
0 דקות
לוקחים את הבצק לאחר ההתפחה ומורידים בעדינות את הנפיחות, לוקחים כדור בצק בגודל כדור פינג פונג, משטחים מעט ויוצרים גומה, ממלאים בכף או שתיים מילוי וסוגרים.
שלב 4
0 דקות
ולחלק הכי חשוב מאפייה מחממים תנור ל- 200 מעלות, ורגע לפני שמכניסים את המגש לתנור, שמים מתחתיו מגש מלא במים וקוביות קרח כדי לשמור על לחות הלחמניות.
שלב 5
5 דקות
אופים את הלחמניות 5 דקות
שלב 6
20 דקות
לאחר מכן מוציאים את המגש עם המים ומורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות לאפייה נוספת של 20 דקות, עד להזהבה. הקרח שומר שהבצק לא יתקשה מידיי מבחוץ ואופה אותן מבפנים ממש כמו במאפייה!
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את כל החומרים היבשים ואח"כ מוסיפים את הרטובים. לשים 10 דקות לבצק מעט דביק, אך נוח לעבודה. מכסים להתפחה של שעה עד שעה וחצי ובינתיים מכינים את המילוי.
שלב 2
מתוך
6
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת תוך כדי ערבוב, מוסיפים גזר ופטריות וממשיכים לערבב. מוסיפים את הטחון מן הצומח ומפוררים אותו במחבת, מוסיפים תבלינים עם מעט מאוד מים ומבשלים מעט עם מכסה סגור, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
שלב 3
מתוך
6
לוקחים את הבצק לאחר ההתפחה ומורידים בעדינות את הנפיחות, לוקחים כדור בצק בגודל כדור פינג פונג, משטחים מעט ויוצרים גומה, ממלאים בכף או שתיים מילוי וסוגרים.
שלב 4
מתוך
6
ולחלק הכי חשוב מאפייה מחממים תנור ל- 200 מעלות, ורגע לפני שמכניסים את המגש לתנור, שמים מתחתיו מגש מלא במים וקוביות קרח כדי לשמור על לחות הלחמניות.
שלב 5
מתוך
6
אופים את הלחמניות 5 דקות
שלב 6
מתוך
6
לאחר מכן מוציאים את המגש עם המים ומורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות לאפייה נוספת של 20 דקות, עד להזהבה. הקרח שומר שהבצק לא יתקשה מידיי מבחוץ ואופה אותן מבפנים ממש כמו במאפייה!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0