המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים לקמח סוכר מלח ושמן.
להוסיף בהדרגה את כוסות המים הפושרים עד לקבלת בצק דביק ואחיד.
ממשיכים ללוש עד שהבצק הופך להיות חלק ורך הנפרד מדפנות הקערה (אם הוא דביק מידי ניתן להוסיף מעט קמח-לא יותר מידי).
עוטפים את הבצק ומשאירים לתפיחה למשך שעה.
מילוי: קוצצים את הבצל ומשרים בקערית יחד עם המלח והשמן.
לאחר טפיחת הבצק קורצים כדורים בגודל כדורי פינג-פונג.
יוצרים עם הבוהן גומה במרכז הכדור וממלאים אותה בכפית מתערובת הבצל (אפשר למרוח ביצה על הבצק.).
לאפות למשך 10 דקות בחום 180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0