המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר ולשים 10 דקות.
שמים את הבצק במקום חמים מכוסה להתפחה עד הכפלת הנפח, בין 30 ל-40 דקות.
לשים מספר דקות שוב ומשהים להתפחה נוספת שוב עד להכפלת הנפח.
מחלקים ל-12 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן. מורחים את החרדל והקטשופ. מניחים את הנקניקיה ומגלגלים לגליל.
מניחים את הלחמניות להתפחה של 30 דקות ואופים כ-20 דקות, בחום של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0