המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את השמרים בחלב.
בקערת מיקסר שמים את החלב והשמרים, הביצים, הסוכר, הקמח והמלח ולשים במהירות איטית עד שמתקבל בצק אחיד ומיד מעבירים למהירות גבוהה.
כשמתקבלת מסה חלקה מוסיפים את קוביות החמאה אחת-אחת. כשכל החמאה נטמעת, הבצק מוכן.
מעבירים לקערה מקומחת, מכסים במגבת ומתפיחים למשך 6 שעות במקרר (אפשר למשך לילה שלם).
כאשר הבצק תפח והוא קר, יוצרים את הצורה הרצויה, לחם או לחמניות, מניחים בתבנית האפייה, מכסים במגבת ומתפיחים למשך שעתיים-שלוש.
מורחים בחלמון ביצה בתוספת חלב ומברישים בעדינות.
בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות, אופים כ- 13 דקות או עד שהבצק זהוב ואפוי מכל הצדדים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0