המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערה את כל המצרכים.
לקרר במקרר במשך כשעה.
ליצור עיגולים בגודל של אגוזי מלך ולהניח על נייר אפייה ברווחים של כ-5 ס"מ אחד מהשני.
לאפות כ-35 דקות בחום 180 מעלות. *ניתן להמיר את הגבינה הבולגרית בצפתית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0