המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה עם גבינה וקוטג'.
מוסיפים את הביצים אחת אחת.
מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינות הקשות, ומעבדים עד לקבלת בצק רך ודביק.
ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן, בתערובת עד כשני שליש גובה. משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה. מגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0