המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערת מיקסר שמן, סוכר, מלח, מים וקמח שמרים.
לערבל 10 דקות. כמה שיותר ככה טוב. הבצק צריך להיות רך וגמיש.
להניח את הקערה בצד ולהתפיח כשעה וחצי, בקיץ מספיק 3/4 שעה.
להכין מהבצק לחם, חלות או חלה, להניח על נייר אפייה בתבנית ולהתפיח שוב עד שכמעט הבצק מכפיל את נפחו.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 10 דקות.
להוריד את הטמפרטורה ל-180 מעלות ולאפות עד שהבצק משחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0