המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכניסים לקערת המיקסר את התערובת ומוסיפים את הסוכר. מתחילים בערבול איטי ותוך כדי מוסיפים חמאה רכה (או מחמאה לגרסת הפרווה), ביצים וחלב (או מים).
ממשיכים בערבול איטי עד להתאחדות החומרים.
מוסיפים את המלח. ממשיכים בלישה כ-6-4 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
בידיים משומנות יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כשעה.
יוצרים מהבצק כדורים בינוניים (בגודל כדורי פינג פונג).
מסדרים את הלחמניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים ביניהן (ניתן להשתמש בתבנית 12 שקעים משומנת).
מכסים ומתפיחים במקום חמים כחצי שעה.
מורחים את הלחמניות בביצה טרופה. ניתן לפזר שומשום למעלה.
אופים כ-20 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות מלמעלה ומלמטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1