מנפים לקערה את הקמח, מוסיפים את המלח ומערבבים כך שיתפזר באופן אחיד בקמח. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את המרגרינה, הביצה והמים ומערבבים לבצק אחיד.
שלב 3
0 דקות
לשים את הבצק על משטח מקומח קלות כ-10 דק' עד שהוא רך וגמיש מאוד.
שלב 4
0 דקות
מגלגלים את הבצק בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה עד שהבצק הכפיל את נפחו, כשעה.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את האוויר מהבצק שתפח ולשים אותו מעט. מחלקים ל-10-8 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה, במרחק מה זה מזה, ומשטחים אותם מעט באצבעות עד קוטר 8 ס"מ בערך. מכסים בניילון ומשהים לתפיחה עד שהלחמניות הכפילו את נפחן, כ-60-45 דק'.
שלב 6
0 דקות
מברישים בעדינות את הלחמניות שתפחו במעט מים וזורים עליהן מעט שומשום.
שלב 7
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 צ), כ-20-15 דקות או עד שהלחמניות השחימו קלות.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את הלחמניות מהתנור, מניחים אותן על רשת, מכסים אותן מיד במגבת עבה ומניחים להן להצטנן כך.
שלב 1
מתוך
8
מנפים לקערה את הקמח, מוסיפים את המלח ומערבבים כך שיתפזר באופן אחיד בקמח. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את המרגרינה, הביצה והמים ומערבבים לבצק אחיד.
שלב 3
מתוך
8
לשים את הבצק על משטח מקומח קלות כ-10 דק' עד שהוא רך וגמיש מאוד.
שלב 4
מתוך
8
מגלגלים את הבצק בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה עד שהבצק הכפיל את נפחו, כשעה.
שלב 5
מתוך
8
מוציאים את האוויר מהבצק שתפח ולשים אותו מעט. מחלקים ל-10-8 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור חלק. מניחים את הכדורים בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה, במרחק מה זה מזה, ומשטחים אותם מעט באצבעות עד קוטר 8 ס"מ בערך. מכסים בניילון ומשהים לתפיחה עד שהלחמניות הכפילו את נפחן, כ-60-45 דק'.
שלב 6
מתוך
8
מברישים בעדינות את הלחמניות שתפחו במעט מים וזורים עליהן מעט שומשום.
שלב 7
מתוך
8
אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 צ), כ-20-15 דקות או עד שהלחמניות השחימו קלות.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים את הלחמניות מהתנור, מניחים אותן על רשת, מכסים אותן מיד במגבת עבה ומניחים להן להצטנן כך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0