המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את החומרים היבשים. מוסיפים את החומרים הלחים, ומעבדים לבצק נוזלי ודביק מעט.
מכסים את הקערה, ומתפיחים למשך 60 דקות.
מכינים קערה עם מים, לפני יצירת כל לחמנייה טובלים את הידיים במים, ויוצרים כדורים מהבצק.
מניחים בתוך תבניות מאפינס משומנות.
מפזרים שומשום או פרג על הלחמניות (אין צורך למשוח את הלחמניות בביצה).
אופים מיד ב-180 מעלות, למשך 25 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0