מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לחלמון וכף חלב, עד לקבלת בצק חלק ואחיד, אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח, הבצק צריך להיות רך. מניחים למנוחה של 10 דקות, מכוסה במגבת מטבח.
שלב 2
0 דקות
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2.5 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ בעזרת כוס, מניחים על נייר אפייה בתבנית, מערבבים את החלמון והחלב ומורחים בעזרת מברשת את הלחמניות.
שלב 3
15 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה, 200 מעלות, לאפייה של כ-15 דקות, או עד להשחמה קלה. מוציאים ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
3
מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לחלמון וכף חלב, עד לקבלת בצק חלק ואחיד, אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח, הבצק צריך להיות רך. מניחים למנוחה של 10 דקות, מכוסה במגבת מטבח.
שלב 2
מתוך
3
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2.5 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ בעזרת כוס, מניחים על נייר אפייה בתבנית, מערבבים את החלמון והחלב ומורחים בעזרת מברשת את הלחמניות.
שלב 3
מתוך
3
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה, 200 מעלות, לאפייה של כ-15 דקות, או עד להשחמה קלה. מוציאים ומגישים מיד.
הערות 0