המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שופכים לקערה קמח שמרים, סוכר, חלמונים, חמאה (ניתן להמיר את המחאה במרגרינה באוצה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מומסת ומים פושרים.
מערבבים במיקסר בוו לישה במהירות בינונית למשך 7 דקות, עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח.
מכסים את הקערה עם מגבת ומשאירים לתפוח במקום חמים, עד שהבצק מכפיל את נפחו, כ-90 דקות.
כשהבצק תפוח, מקמחים ידיים, כדי שהבצק לא יידבק ולשים אותו להוצאת האוויר.
בוצעים מן הבצק פיסה בגודל של כדור פינג פונג, מגלגלים בעזרת כף היד את הבצק על משטח העבודה, עד לקבלת כדור חלק.
חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. ממקמים את הכדורים בתבנית שקעים משומנת, או על נייר אפייה עם רווח ביניהם.
מכסים את הכדורים עם מגבת וממתינים עד להכפלת הנפח.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים בביצה טרופה (ניתן לדלל את הביצה עם כף מים), בוזקים שומשום או קצח ואופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0