המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוציאים את החמאה מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
מערבבים במיקסר עם וו לישה את המים, הביצה, הקמח, הסוכר והשמרים כחמש דקות.
מוסיפים בהדרגה את החמאה עד לקבלת בצק חלק.
מוסיפים את האגוזים והצימוקים.
מניחים את הבצק בקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 60 דקות.
מחלקים את הבצק ל-15 יחידות ויוצרים מהן כדורים.
מתפיחים 60 דקות.
מסדרים את כדורי הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
גוזרים חתכים קטנים בחלק העליון של כל כדור במספריים טבולים במים.
מצפים בביצה טרופה מעורבבת עם קורט מלח ובשקדים מולבנים פרוסים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0