המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום גבוה.
מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח לקערה, יוצרים גומה ומוסיפים את השמן והרוויון, מערבבים עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מוציאים למשטח מקומח מעט ומרדדים בעזרת הידיים לעובי 1.5 ס"מ, קורצים עיגולים בעזרת כוס בקוטר 5 ס"מ ומניחים על נייר אפיה בתבנית התנור.
אוספים את שאריות הבצק ולשים ומרדדים שוב וקורצים את יתרת העיגולים.
מכניסים לתנור לאפיה כ-12 דקות או עד שהלחמניות משחימות מעט. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
2 כוסות אבקת אפיה?????
תודה על תשומת הלב, שינינו לשתי כפיות. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1