המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את הסוכר והמים בסיר עם תחתית עבה, על חום נמוך, עד שהנוזל הופך לקרמל, ומסירים מהאש.
מערבבים בסיר את כל מרכיבי רוטב הברנדי, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים פנימה את הטחון, מפוררים ומבשלים כמה דקות עד שהרוטב נספג בטחון, ומורידים מהאש.
מערבבים את הסוכר עם החומץ עד המסה, מוסיפים את הבצל, שאטה יבש והכרוב (מקפידים שכל הכרוב יהיה בנוזל) אחרי חצי שעה הכרוב מוכן לאכילה.
מערבבים יחד את כל המרכיבים עד איחוד.
חוצים את הלחמניות ויוצרים שכבות של מיונז, עלי בזיליקום, כרוב וטחון. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0