בסיר מתאים, מערבבים את כל מרכיבי הפודינג מלבד המסטיקא. מבשלים את הכל על להבה בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה מעט ואז מערבבים פנימה את המסטיקא ומסירים מהאש.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את הפודינג לקעריות הגשה או לתבנית אחת מרכזית ומקררים.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר, על להבה בינונית, מערבבים את הסוכר עם המים ועלי הגרניום ומבשלים עד רתיחה. מסירים מהאש ומשאירים את העלים בתוך הסירופ עד להגשה. מצננים.
שלב 5
1 דקות
לפני ההגשה, מכינים קצפת ויוצקים אותה על הפודינג. זורים מעל אגוזים (אפשר גם פיסטוקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגישים את הסירופ בכלי קטן להזלפה, בצד. פרח גרניום סגול לקישוט בצד יעשה הרבה הבדל.
שלב 1
מתוך
5
מרסקים היטב את גרגירי המסטיקא.
שלב 2
מתוך
5
בסיר מתאים, מערבבים את כל מרכיבי הפודינג מלבד המסטיקא. מבשלים את הכל על להבה בינונית, תוך ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה מעט ואז מערבבים פנימה את המסטיקא ומסירים מהאש.
שלב 3
מתוך
5
יוצקים את הפודינג לקעריות הגשה או לתבנית אחת מרכזית ומקררים.
שלב 4
מתוך
5
בינתיים מכינים את הסירופ: בסיר, על להבה בינונית, מערבבים את הסוכר עם המים ועלי הגרניום ומבשלים עד רתיחה. מסירים מהאש ומשאירים את העלים בתוך הסירופ עד להגשה. מצננים.
שלב 5
מתוך
5
לפני ההגשה, מכינים קצפת ויוצקים אותה על הפודינג. זורים מעל אגוזים (אפשר גם פיסטוקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומגישים את הסירופ בכלי קטן להזלפה, בצד. פרח גרניום סגול לקישוט בצד יעשה הרבה הבדל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0