המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חשוב לבחור לפת קטנה. מקלפים, רוחצים ופורסים את הלפת.
מסדרים בצנצנת זכוכית נקיה שכבות של לפת, סלק, שום ועלי סלרי.
מחממים את המים (אין צורך להרתיח) וממיסים בהם תוך ערבוב את המלח. מוסיפים את החומץ.
שופכים את התחמיץ על הירקות. חשוב שהתחמיץ יעבור את קו הירקות.
סוגרים את צנצנת הזכוכית עם מכסה.
מעמידים במקום חמים, ליד חלון עם שמש, למשל.
הירקות מוכנים לאחר 7-10 ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0