המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חשוב לבחור לפתות קטנות. מקלפים, רוחצים ופורסים.
ממלאים צנצנת זכוכית נקייה בשכבות לסירוגין של לפת, סלק, שום ועלי סלרי.
הכנת התחמיץ: מחממים מים (אין צורך להרתיח) וממיסים בהם תוך ערבוב את המלח. מוסיפים את החומץ.
יוצקים התחמיץ על הלפתות, עד שהכל מכוסה ועוד קצת.
סוגרים את צנצנת הזכוכית עם מכסה.
מניחים במקום חמים, ליד חלון עם שמש, למשל.
הלפת מוכנה לאחר 7-10 ימים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0