המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים לסיר עם מי מלח רותחים את הפסטה המסולסלת ומבשלים על להבה בינונית וברתיחה עדינה במשך כ- 4 דקות עד למצב "אל דנטה". מוציאים את הפסטה מהסיר, שוטפים עם מים קרים ומסננים. מניחים בקערה.
לקערית מוסיפים את הסוכר, יוצקים את רוטב הצ'ילי, הסויה הכהה והחומץ, ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
את הירקות הקפואים מעבירים למסננת. מפשירים את הירקות תחת זרם מים פושרים. מנקזים את המים, ומעבירים את הירקות למסננת.
מחממים את השמן בווק על להבה גבוהה. מוסיפים את הירקות, ומקפיצים את הירקות במשך כ-5 דקות.
מוסיפים את הפסטה המסולסלת. יוצקים את תערובת הסוכר, רוטב הצ'ילי, החומץ והסויה וממשיכים בהקפצה, תוך כדי ערבוב במשך כ- 2 דקות נוספות. מגישים חם לצד מנה עיקרית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0