המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח במשך כמה שעות את הלשון. מדי פעם לבדוק עם סכין. במידה והסכין חודרת את הבשר, הבשר מוכן.
לנקות טוב טוב את הבשר מכל שאריות השומן והעור. לפרוס את הלשון לפרוסות לא דקות ולא עבות.
לטגן בצל באהבה. להניח את פרוסות הלשון על הבצל, להוסיף את פרוסות הגזר. לתבל במרק עוף של אסם ובכורכום.
להוסיף מים ל-3/4 מהסיר ולבשל על אש נמוכה עוד 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0