המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
למלא חצי סיר במים ,להכניס את הלשון ולהרתיח כ-45 דקות .
להוריד את הקרום המחוספס שעוטף את הלשון ןלשטוף היטב .
לשים בסיר שמן עד כיסוי התחתית, להניח את הלשון, שום ועלי דפנה.
לצקת מים בסיר עד כיסוי הלשון ולבשל עד שהלשון רכה.
להוציא את הלשון ולהניח על קרש חיתוך להצטננות.
לאחר שהלשון התקררה, לפרוס לפרוסות של 1 ס"מ.
לשים בסיר שמן, לסדר את פרוסות הלשון, לפזר מעל את הפטריות והתבלינים הנותרים, לכסות במים עד גובה הלשון ולבשל עוד כ-30 דקות.
לצמצם עד שנותר מעט מאוד רוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0