המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במיקסר עם וו לישה מעבדים את הקמח, הסוכר, הביצים, המים והשמן כ- 5 דקות במהירות בינונית.
מוסיפים את המלח, משפר האפייה והחמאה ולשים 7 דקות נוספות במהירות בינונית.
מכסים ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר בקערה.
בינתיים מכינים את המלית: מערבלים את כל החומרים עד לקבלת תערובת הומוגנית. מניחים בצד.
ההרכבה: מחלקים ל- 3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בגודל 20*30 ס"מ.
במרכז הבצק מסדרים 1/3 מכמות המלית ויוצרים "גליל".
מותחים בעדינות את הגליל ויוצרים שבלול.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר.
מברישים בשמן זית ומפזרים מלח גס/ שומשום מלא.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 35 דקות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0