המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרטיבים את פרוסות הלחם (אפשר להשתמש גם בחצי קילו קמח, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ביחד עם הבורגול והתבלינים, עד לקבלת עיסה.
מניחים כחצי שעה על מנת לרכך את הבורגול.
משמנים תבנית בשמן זית, משטחים מחצית מהבורגול בתבנית לשכבה אחידה, עובדים עם הידיים ומהדקים מעט.
מסדרים מעל את המלית, ומעליה משטחים את המחצית שנייה של עיסת הבורגול.
בעזרת סכין יוצרים חתכים בצורת מעוינים, על מנת לספוג את החום.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-45 דקות, או עד להשחמה.
מוציאים ויוצקים מעט שמן זית על החריצים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0