המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים יחד את כל מרכיבי הבלינצ'ס במטרפה למניעת היווצרות גושים.
במחבת משומנת מטגנים את הבלינצ'ס אחד אחרי השני (יוצאים בין 10-12 בלינצ'סים סה"כ).
מכינים את המלית: מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
בכל בלינצ'ס מניחים בערך כף וחצי מלית.
קוטמים את קצוות האספרגוס וחולטים אותו בסיר אידוי במשך כ-2 דקות.
בקצה כל בלינצ'ס עם מלית מניחים ענף אספרגוס ומגלגלים לצורת רול.
מכינים את הרוטב: ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את הקמח ובוחשים במהירות למניעת היווצרות גושים.
מסירים מהאש ומוסיפים שמנת, לאחר מכן מחזירים לאש ובוחשים עד להסמכת הרביכה.
מכבים את האש, מוסיפים את הגבינה הצהובה, מלח ופלפל .
מסדרים את גלילי הבלינצ'ס בתבנית אפייה זה ליד זה, יוצקים מעל את הרוטב.
אופים כ-20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0