המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש את מרכיבי הבצק בקערה גדולה עד לקבלת עיסה אחידה.
אפשר להניח את הבצק למקרר למשך 30 דקות.
לערבב את מרכיבי המילוי בקערה נפרדת.
לרדד את הבצק ולפתוח אותו לעלה עגול ודי עבה (שיספיק להכיל את המילוי בתוכו).
בעזרת כף גדולה לפזר את המילוי באופן שווה על הבצק.
לגלגל את הבצק לצורת רולדה.
לקפל את 2 הקצוות למטה ולהניח על תבנית על נייר אפייה (תבנית מרובעת 30*30).
להבריש את הכיכר בביצה טרופה.
להעביר את התבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות.
להוריד את החום בתנור ל-180 מעלות ולהמשיך לאפות למשך 40 דקות עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0