הכנת המלית: מערבבים בקערה את כל חומרי המלית (כל הגבינות, ביצה אחת וחצי כפית מלח) ומכניסים למקרר עד לשימוש.
שלב 2
0 דקות
לבצק: מכניסים את כל חומרי הבצק (קמח, מים, ביצה אחת, כפית מלח, 1/4 כוס שמן, וודקה וחומץ) לקערה ולשים כרבע שעה. מכסים את הקערה ומניחים למנוחה לשעה במקום חמים.
שלב 3
0 דקות
מכינים מהבצק כדורים ועל משטח עבודה מקומח מרדדים כל כדור לעלה בקוטר 20 ס"מ ומקמחים אותו. העלה צריך להיות דק ממלאים במלית הגבינות וסוגרים ואופים בחום גבוה (כ- 220 מעלות) כ- 25 דקות עד להזהבה.
שלב 1
מתוך
3
הכנת המלית: מערבבים בקערה את כל חומרי המלית (כל הגבינות, ביצה אחת וחצי כפית מלח) ומכניסים למקרר עד לשימוש.
שלב 2
מתוך
3
לבצק: מכניסים את כל חומרי הבצק (קמח, מים, ביצה אחת, כפית מלח, 1/4 כוס שמן, וודקה וחומץ) לקערה ולשים כרבע שעה. מכסים את הקערה ומניחים למנוחה לשעה במקום חמים.
שלב 3
מתוך
3
מכינים מהבצק כדורים ועל משטח עבודה מקומח מרדדים כל כדור לעלה בקוטר 20 ס"מ ומקמחים אותו. העלה צריך להיות דק ממלאים במלית הגבינות וסוגרים ואופים בחום גבוה (כ- 220 מעלות) כ- 25 דקות עד להזהבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0