המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים מבצק העלים ריבועים בגודל השקע, ועוד קצת כך שניתן יהיה ל-"רפד" את השקע בבצק וליצור מעין כוסיות בצק.
מסדרים את העלה בתבנית סביב השקע. ממשיכים לסדר את כל "כיסוני הבצק" בצורה דומה, מחוררים אותם במזלג, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות, או עד שהבצק מקבל צבע זהוב (אך לא שרוף מדי).
מוציאים את התבנית.
הכנת המלית: מערבבים את תערובת הגבינות עם הירק הנבחר (בטטה, בצל, פטריות וכו'), מתבלים במלח ופלפל, שמים כף מהמלית בכל שקע ומכניסים לתנור לעוד כ-20 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת. הקישים האישיים מוכנים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0