לשפוך לקערה את החלב ,לפורר לתוכו גבינה בולגרית ,לטרוף את הביצים ולהוסיף לבלילה.
שלב 2
0 דקות
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
לשמן תבנית חד פעמית עגולה, לטבול עלה סיגר בתוך התערובת ולהתחיל לרפד את התבנית, לטבול את כל העלים עד שנגמרת הבלילה, לסיים בעלה סיגר, ולהוסיף את גבינת הקשקבל המגרורת מעל.
שלב 4
0 דקות
לאפות בחום של 160 מעלות למשך 25 דקות, עד שמזהיב.
שלב 1
מתוך
4
לשפוך לקערה את החלב ,לפורר לתוכו גבינה בולגרית ,לטרוף את הביצים ולהוסיף לבלילה.
שלב 2
מתוך
4
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
4
לשמן תבנית חד פעמית עגולה, לטבול עלה סיגר בתוך התערובת ולהתחיל לרפד את התבנית, לטבול את כל העלים עד שנגמרת הבלילה, לסיים בעלה סיגר, ולהוסיף את גבינת הקשקבל המגרורת מעל.
שלב 4
מתוך
4
לאפות בחום של 160 מעלות למשך 25 דקות, עד שמזהיב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0