המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים שקית תה בקערה גדולה של מים חמים. מוציאים את התיון ומכניסים פנימה את השזיפים המיובשים ומשרים למשך 15 דקות.
מסננים את השזיפים וקוצצים אותם.
מחממים שמן במחבת על להבה נמוכה ומטגנים את הבצל הקצוץ לשקוף,
מוסיפים את הבשר הטחון תוך כדי ערבוב במשך חמש דקות עד שהוא מתחיל להשחים מעט.
מתבלים במלח, פלפל ותערובת התבלינים, ואז מוסיפים את השזיפים קצוצים, צנוברים וכוסברה. מסירים מהאש ומניחים בצד.
מחממים תנור ל-210 מעלות,
מניחים את מילוי הבשר במרכז כל ריבוע של בצק, מקפלים את ארבע הפינות בחלקן העליון ומורחים חלמון ביצה מדולל במים.
אופים במשך 25 דקות בערך או עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0