מערבבים את חומרי הבצק במיקסר ונותנים לבצק לנוח בין 45 דק' לשעה ורבע.
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הצנוברים במחבת ללא שמן, עד להשחמה (לא לשרוף), מסירים את הצנוברים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים שמן זית למחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים. כשהבשר מוכן וכל הנוזלים שלו צומצמו, מוסיפים את הצנוברים ורסק עגבניות. מטגנים עוד כמה דקות ומוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה חריפה או מתוקה לפי הטעם, ובסוף מוסיפים את הפטרוזילה הקצוצה.
שלב 4
0 דקות
כשהתערובת תתקרר לוקחים את הבצק ויוצרים כדורים בגודל של כדור טניס ומרדדים בקצת קמח על השיש. לוקחים כף מהבשר כשהוא קר, מניחים על הבצק המרודד. סוגרים את הבצק על הבשר, מהדקים את קצוות הבצק במזלג ועושים חורים למעלה.
שלב 5
30 דקות
אופים בתנור בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, בינתיים מכינים את רוטב הטחינה ומגישים עם הטחינה מלמעלה.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את חומרי הבצק במיקסר ונותנים לבצק לנוח בין 45 דק' לשעה ורבע.
שלב 2
מתוך
5
מטגנים את הצנוברים במחבת ללא שמן, עד להשחמה (לא לשרוף), מסירים את הצנוברים.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים שמן זית למחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים. כשהבשר מוכן וכל הנוזלים שלו צומצמו, מוסיפים את הצנוברים ורסק עגבניות. מטגנים עוד כמה דקות ומוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה חריפה או מתוקה לפי הטעם, ובסוף מוסיפים את הפטרוזילה הקצוצה.
שלב 4
מתוך
5
כשהתערובת תתקרר לוקחים את הבצק ויוצרים כדורים בגודל של כדור טניס ומרדדים בקצת קמח על השיש. לוקחים כף מהבשר כשהוא קר, מניחים על הבצק המרודד. סוגרים את הבצק על הבשר, מהדקים את קצוות הבצק במזלג ועושים חורים למעלה.
שלב 5
מתוך
5
אופים בתנור בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, בינתיים מכינים את רוטב הטחינה ומגישים עם הטחינה מלמעלה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0